| Ügyfélkapu

Hírek

Rovat: Közigazgatás


OrganP Szakmai Nap Zalaegerszegen és Budapesten

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is két helyszínen, december 6-án Zalaegerszegen, december 8-án pedig Budapesten került megrendezésre  az  OrganP Szakmai Napunk. Ennek keretében, megjelent partnereink részére ismertetésre kerültek a 2017. illetve 2018. évtől kötelezően előírt ASP rendszerhez való csatlakozási módok, kiemelten az interfészes csatlakozásra, melyet a Zalaszám Informatika OrganP ASP szinten biztosít, külön költség nélkül.

bővebben...

OrganP Szakmai Nap - Zalaegerszeg

2013. december 3-án a nagy érdeklődésre való tekintettel a Zalaegerszegi BGF Infocentruma helyett a Keresztury Dezső VMK-ban megrendezésre került az OrganP Szakmai Nap.

bővebben...

ZalaNet 2012 - Informatika a közigazgatásban

Több mint 12 éves hagyományt követve Zalaegerszeg MJV Önkormányzata, a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg, a Nyugat-dunántúli Információtechnológiai és Oktatási Klaszter (NYITOK) és számos további partner együttműködésével ebben az évben is megrendezzük a Zal@Net Regionális Informatikai Napokat. A rendezvénysorozat célja az, hogy az információs társadalom fejlesztésének aktuális kérdéseit, kihívásait és lehetőségeit a közigazgatás, a vállalkozók és a lakosság minél széles körében megismertessük, közös tennivalóinkat megvitassuk. Az Zal@Net 2012 nyitó konferenciáját partnereink közreműködésével 2012. október 12-én tartottuk Bakon, ahol a főszerepet a közigazgatás és informatika kapta.
bővebben...

Bővülő funkciók az OrganP-ben

Az OrganP Költségvetési Integrált Gazdálkodási Rendszer három új funkciójának bevezetését jelentette be a Zalaszám Informatika a napokban. A több mint 700 OrganP-t használó szervezet érdeklődő felhasználói személyes konzultációk keretében ismerhetik meg az újdonságokat. Az Étkezési analitika sok intézmény számára régóta várt modul, mely felválthatja a sokaknál eddig csak papír alapon kezelt nyilvántartásokat. Biztosítja az óvodás, általános iskolás, középiskolás és felnőtt étkezők nyilvántartását, az iskolai tanulók korosztályonként, évfolyamonként, osztályonkénti kezelését. A rendelések alapján csoportosan készíthetők a számlák az OrganP Pénzügyi moduljával.
bővebben...

128 fővárosi intézménnyel bővült az OrganP felhasználók köre

Sikeres közbeszerzési eljárást követően 2012. február 28-án kötött szerződést Budapest Főváros Önkormányzata és a Zalaszám Informatika Kft. a Főváros 128 oktatási intézményére kiterjedő Integrált Intézményi Gazdálkodási Rendszer (IIGR) megvalósítására. A rendszer alapjául a Főváros a Zalaszám Informatika Kft. által fejlesztett OrganP Költségvetési Integrált Gazdálkodási Rendszert választotta, mellyel jelenleg már több mint 600 költségvetési szerv gazdálkodását adminisztrálják ország szerte.
bővebben...

OrganP Klub Budapesten

Az egy héttel korábbi alkalomhoz hasonlóan a Budapesten megrendezett OrganP Felhasználó Klubon is nagy volt az érdeklődés a rendszert használó gazdálkodási szakemberek körében. Ezúttal elsősorban a megyék, megyei jogú városok, valamint intézményeik képviseltették magukat. A hasonló nagyságú önkormányzatoknál a felhasználói igények is gyakran mutatnak azonos irányba, és a rendszerrel megoldandó szakmai feladatok is hasonlóak.
bővebben...