| Ügyfélkapu

Hírek

OrganP Szakmai Nap Zalaegerszegen és Budapesten

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is két helyszínen, december 6-án Zalaegerszegen, december 8-án pedig Budapesten került megrendezésre  az  OrganP Szakmai Napunk. Ennek keretében, megjelent partnereink részére ismertetésre kerültek a 2017. illetve 2018. évtől kötelezően előírt ASP rendszerhez való csatlakozási módok, kiemelten az interfészes csatlakozásra, melyet a Zalaszám Informatika OrganP ASP szinten biztosít, külön költség nélkül.

Ezenkívül a 2016. évben az OrganP rendszerben elkészített, a munkavégzést segítő fejlesztések is bemutatásra kerültek, mint például a decembertől kötelezően MÁK részére elektronikusan benyújtandó főkönyvi kivonat adatszolgáltatás, a kétnyelvű devizaszámla, a fővállalkozói szerződéshez alvállalkozó nyilvántartása és számlázásuk kezelése, dinamikus listák illetve a szabályzatokhoz mintabizonylatok előállítása.

A jelenlevők tájékoztatást kaptak a MÁK KIRA rendszeréből átvehető XML béradatok OrganP rendszerbe történő befogadásáról, a teljesített béradatok rendszerbeli feldolgozásáról, könyveléséről.

Végül összefoglalást hallhattak a 4/2013. (I.11.) kormányrendelet módosításából adódó, a 2017. évre vonatkozó rendszerbeli feladatokról, valamint az ÁFA törvény és az Art változásának az OrganP rendszert érintő változásáról.

A szakmai nap zárásként a résztvevők konzultáció keretében kaphattak választ felmerült kérdéseikre a Zalaszám Informatika jelenlévő szakembereitől, valamint kisebb ajándékok kerültek kisorsolásra ügyfélelégedettségi kérdőívünket kitőltő felhasználóink között.