| Ügyfélkapu

Hírek

OrganP szakmai nap - bemutattuk a mobil applikációval is támogatott Étkezési modult

A hagyományos évvégi OrganP szakmai napon került bemutatásra az Étkezési rendszer, mely szolgáltatói és felhasználói oldalról egyaránt megkönnyíti a közétkeztetés adminisztrációját és bonyolítását. A rendszer több ponton is modernizálja a sok intézménynél még nehézkes adminisztrációval megvalósuló ügykezelést. 

 

December 12-én Budapesten került megrendezésre az éves OrganP partnernap, ahol az év során megvalósult és a jövő évre tervezett fejlesztésekkel, újdonságokkal ismerkedhettek meg a költségvetési integrált gazdálkodási rendszer használói.

A 2019 évi fejlesztési tervek közül a jogszabálykövetésekhez kapcsolódóak mellett a legjelentősebbek az Adattárházi Interfész fejlesztés II. üteme, a Finanszírozási modul kiegészítése, módosítása és a Vezetői információs rendszer továbbfejlesztése.

A közétkeztetésben még sok helyen nem használnak modern, integrált megoldást az étkezési igények bejelentésére, fizetésére. A több új fejlesztés mellett ezért is tartanak számot nagy érdeklődésre az OrganP Étkezési moduljának bevezetésével. A rendszer elektronikus módon teszi lehetővé felhasználói oldalról az étkezési igények leadását és az étkezés fizetését. A rendszer integrálva van a Zalaszám Informatika SzámlaDirekt nevű elektronikus számlakezelő és fizetési rendszerével is. Az étkezési jegyek helyett elektronikus kártyás rendszer is kapcsolható a modulhoz, mely mobilapplikációval is támogatott.

A szakmai nap konzultációval zárult, melyen az előadásokkal kapcsolatban, vagy a rendszer használata során felmerült kérdéseket válaszolták meg a Zalaszám Informatika szakemberei.