| Ügyfélkapu

Mailstore Home - Ingyenes Email archiváló

Veszített már el fontos levelet? Törölt véletlenül olyat, ami később kellett volna? Sok postafiókkal rendelkezik és már nem is tudja, hol keressen? A MailStore Home ingyenes és hatékony archiváló megoldást nyújt az összes kérdésre. Gyűjtse össze teljes levelezését egyetlen archívumba, ami egy életen át Önnel marad.

A MailStore Home minden postafiókjából összegyűjti a leveleket, hogy soha többet ne veszítsen el egyetlen fontos emailt sem. Az email archiváló ráadásul internetkapcsolat nélkül kereshető, vagyis a felhőben tárolt levelezését teljes mértékben elérheti kapcsolat nélkül is.

Tudta Ön, hogy számos ingyenes szolgáltató (például a Freemail, Citromail) rövid, pár hónapos időszak után teljes postafiókját automatikusan törli, ha bármilyen oknál fogva távol marad a fióktól? Tudta Ön, hogy a legutóbbi Gmail adatvesztés több mint 150 000 felhasználó levelezését érintette? Mentse leveleit a MailStore segítségével, mielőtt bármilyen váratlan helyzetbe kerülne.

Az email archiválót telepítve és hordozható (portable) változatban egyaránt használhatja, amivel egy USB meghajtón is bárhová magával viheti leveleit. A MailStore Home segítségével tehermentesítheti a levelezőkliensét is, amelyet az archiválóval szemben nem a több évnyi, több gigabájt méretű levelezés folyamatos tárolására és a benne való keresésre terveztek. A MailStore tömörítve, titkosítva, a lehető legkisebb tárhelyen tárolja akár évtizedes levelezését, amelyekben villámgyorsan, pillanatok alatt bármit megtalálhat.

Miért archiváljon?

Mailstore Home Letöltése...

A MailStore minden levelezést archivál

  • Internetes levelezés, pl.: Gmail, Yahoo, Outlook.com, Freemail, Citromail, stb. archiválása
  • POP3 és IMAP levelezés archiválása
  • Microsoft Outlook archiválása
  • Outlook Express és Windows Mail archiválása
  • Microsoft Exchange postafiókok archiválása
  • Microsoft Office 365 archiválása
  • Mozilla Thunderbird és SeaMonkey archiválása
  • .EML, .MSG és más email fájlok archiválása

Zárja ki az adatvesztést

Véletlen törlés, biztonsági mentés hiánya vagy lefagyás során megsérült adatfájlok miatt fontos emaileket veszíthet. Használjon MailStore Home archiválót, hogy ez sose fordulhasson elő Önnel.

A MailStore nem zsákutca

A MailStore Home archívumából egyszerűen exportálhatók a tárolt levelek, így azokat későbbi felhasználásra bármikor eredeti formájukban fel tudja használni.

Villámgyors keresés

Az összes postafiókban, több gigabájtnyi levelezésben és csatolmányok tartalmában villámgyorsan tud keresni a MailStore Home használatával.

Visszaállítás egyetlen kattintással

Nem kell többet biztonsági mentéshez nyúlnia, ha csak egy levelet keres. Egyetlen kattintással megnyithatja a MailStore Home használatával, és eredeti formátumban felhasználhatja.

Korlátlan méretű levelezés tárolására

A MailStore Home akár több évtizedes levelezést is képes tárolni, mivel a MailStore Server vállalati email archiváló több ezer felhasználóra méretezett tárolási rendszerét alkalmazza. A MailStore Home archiválóban biztonságban lesznek a régi és a jövőbeli levelei egyaránt.

Mobil archívum

A MailStore Home email archiváló hordozható (portable) változatban is elérhető, így telepítés nélkül egyetlen USB meghajtóról, pendrive-ról is futtatható. Csak mindig használjon márkás tárolóeszközt, hogy adatai biztonságban maradjanak.

Mailstore Home Letöltése...

  • Windows XP, Vista, 7 és 8 rendszerekhez
  • Ingyenes magán, nem üzleti célú használatra

 

Email archiváló üzleti felhasználásra

A MailStore Server modern, megbízható email archiváló technológiai, gazdasági és jogi előnyeivel minden vállalat és közintézmény biztonságosabbá és költséghatékonyabbá teheti levelezését, végleg kizárva az adatvesztés okozta károkat és jogi felelősséget.

Világszerte több mint 20 000 szervezet bízza a kulcsfontosságú emailek tárolását a MailStore Server archiválóra. Egyedülálló technológiai megoldásokkal, felhasználóbarát, magyar nyelvű kezelőfelülettel és alacsony árazásával mindenkinek ideális hosszú távú megoldást jelent.

A MailStore Server központi levéltárjában 1:1 másolatot készít az összes postafiókról, amely villámgyorsan kereshető és könnyen visszaállítható. A MailStore Server Outlookból, böngészőből, táblagépekről és okostelefonokról is közvetlenül használható. Ráadásul az archiváló a teljes levelezőrendszert tehermentesíti és végleg megszünteti a postafiókok méretkorlátozását.

Mailstore Server bővebben... Ingyenes próbaváltozat letöltése