A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

| +36 92 502 500

Jognyilatkozat

A Zalaszám Informatika Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Zalaszám Informatika Kft. weboldalainak tartalma és az oldalakon megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Minden ezekkel kapcsolatos jogot fenntartunk.

 A Zalaszám Informatika Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részét bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Zalaszám Informatika Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

 A Zalaszám Informatika Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- a Zalaszám Informatika Kft. semmilyen garanciát nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai tartalmára, pontosságára, megbízhatóságára vonatkozóan.

A Zalaszám Informatika Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Zalaszám Informatika Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

 A Zalaszám Informatika Kft. honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védjegy oltalom alatt álló névvel és/vagy logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

 A Zalaszám Informatika Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Zalaszám Informatika Kft. weboldalai kapcsolódnak.

 A Zalaszám Informatika Kft. nem garantálja sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, és nem zárja ki a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a Zalaszám Informatika Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a Zalaszám Informatika Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

 Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a Zalaszám Informatika Kft. azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Zalaszám Informatika Kft-t.

 A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve a hozzárendelt 'cookie' (süti) azonosítóit naplózzuk. Ezeket az adatokat a honlap karbantartásához, statisztikai adatainak kimutatásához, a honlap fejlesztéséhez tároljuk és dolgozzuk fel.

 Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.

 Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük.

 A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.