| Ügyfélkapu

Hírek

128 fővárosi intézménnyel bővült az OrganP felhasználók köre

Sikeres közbeszerzési eljárást követően 2012. február 28-án kötött szerződést Budapest Főváros Önkormányzata és a Zalaszám Informatika Kft. a Főváros 128 oktatási intézményére kiterjedő Integrált Intézményi Gazdálkodási Rendszer (IIGR) megvalósítására. A rendszer alapjául a Főváros a Zalaszám Informatika Kft. által fejlesztett OrganP Költségvetési Integrált Gazdálkodási Rendszert választotta, mellyel jelenleg már több mint 600 költségvetési szerv gazdálkodását adminisztrálják ország szerte.

A projekt keretében a Zalaszám Informatika elvégezte az adatbázisok kialakítását, a program telepítését, valamint a felhasználók oktatását – mindezt rekordidő alatt, így 2012. március 14-től az érintett intézmények már az OrganP használatával vezethetik könyvelésüket. 

A felhasználók az elmúlt hónapokban ügyviteli rendjüknek megfelelően vették használatba az egyes modulokat, melyet a Zalaszám Informatika konzultációkkal segített. Képeinken az oktatást vezető munkatársaink, Tömböly Lilla és Vaspöri Judit segíti a program funkcióinak elsajátítását. 

A bevezetésben érintett intézmények a féléves költségvetési beszámolójukat már az OrganP segítségével készítik el.