| Ügyfélkapu

Internet díjcsomagok

A Kormány a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet, ezen rendelet újbóli hatálybalépését, illetve alkalmazhatóságát elrendelő, a veszélyhelyzet kihirdetéséről és a veszélyhelyzeti intézkedések hatálybalépéséről szóló 27/2021. (I. 29.) Korm. rendelet és a veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 32/2021. (I. 29.)Korm. rendelet alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez kötött internetszolgáltatásban részesülnek 2020. december, 2021. január és február hónapjában, összesen háromszor 30 napra.
Amennyiben 2020. decemberre, illetve 2021. januárra ön már bejelentette igényét, nincs további tennivalója, a jóváírást 2021. februárjában kézhez kapott számlájában is érvényesítjük.

A Zalaszám Informatika kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a rendkívüli helyzetben megbízható szolgáltatással segítse a digitális oktatást.

Az ingyenes internetszolgáltatás igénylésének határideje lejárt. Megértését köszönjük!