| Ügyfélkapu

Hírek

Zalaszám és ZAC: így kerek a történet

Megszokott, mégis különleges eseményre volt hivatalos a sajtó, hiszen hétfőn ismét megköttetett a Zalaegerszegi Atlétikai Club és a Zalaszám Informatika Kft. között a névhasználói megállapodás, de... Ez volt a huszadik alkalom és az ebből az apropóból tartott sajtótájékoztatón a korábbiaknál is több vendég érkezett.
bővebben...

Ingyenes LED-csereprogram társasházak számára

Az országban elsőként elkezdődött a társasházi közösségek számára meghirdetett ingyenes LED-csereprogram.  A részletekről pénteken a városházán tartottak tájékoztatót. Bevezetőjében Balaicz Zoltán polgármester emlékeztetett rá, hogy tavaly ősszel az európai energiaválságra reagálva a közgyűlés több intézkedést hozott.
bővebben...

Innovációs szakmai fórum

Angol nyelven tartott egyeztetést a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központja és a Zalaszám Informatika Kft. a prezentációs készségek, innovációs fejlesztések témában. Az interaktív beszélgetés, ötletelés mellett lehetőség nyílt a múlt és a jelen gazdasági, informatikai tapasztalatai, továbbá a lehetséges kilátások, generációs kihívások megvitatására.
 
bővebben...

Az év Zala Vármegyei Adományozója 2023 díj átadása

Országosan egyedülálló kezdeményezés Az év Zala Vármegyei Adományozója díj, melyet a civil szféra szervezeteit kiemelkedően támogató zalai vállalkozások elismerésére alapított 2019-ben a Zalai Civil Életért Közhasznú Egyesület.
bővebben...

Újabb határidő közeledik a visszaélés bejelentési rendszerek bevezetésére

A jogszabály más és más bevezetési határidőt szab meg a munkáltatóknak a foglalkoztatottak létszámától függően. 2023. december 17. napjától már minden legalább 50 főt foglalkoztató szervezet, legyen szó gazdasági társaságról, alapítványról, vagy bármi egyéb szervezetről, érintett a kötelező visszaélés-bejelentési rendszer működtetésében.
bővebben...

A korábbi olimpikon lett a ZAC elnöke

Pénteken tartotta meg közgyűlését a Zalaszám-ZAC, és az atlétikai klubnál ezúttal tisztújításra is sor került. A közgyűlés az elnöki posztra Kozáry Ágnest, Zalaegerszeg első olimpikonját választotta meg.
bővebben...

Új alkalmazás támogatja a diákok étkeztetését

A Zalaszm Informatika ősszel elindítja közétkeztetési rendszerének szülői modulját. A fejlesztés várhatóan több ezer, a gyermekek menzai étkezésének bonyolításával küzdő szülő dolgát könnyíti meg. A ZiPmeal nevű webes alkalmazás mobil eszközökről és számítógépről egyaránt elérhető lesz.

bővebben...

E-City app telefonon és kültéri terminálokon

Zalaegerszeg Okos Város projektjének legújabb eredményei a Sportcsarnok előtti téren tartott sajtótájékoztatón kerültek bemutatásra. A helyszín apropóját az adta, hogy ott került üzembe helyezésre az egyik kültéri, érintőképernyős információs terminál is. A Top pályázati projekt keretében megvalósuló Smart City program célja a város turisztikai vonzerejének növelése.

bővebben...