| Ügyfélkapu

Hírek

A korábbi olimpikon lett a ZAC elnöke

Pénteken tartotta meg közgyűlését a Zalaszám-ZAC, és az atlétikai klubnál ezúttal tisztújításra is sor került. A közgyűlés az elnöki posztra Kozáry Ágnest, Zalaegerszeg első olimpikonját választotta meg.
bővebben...

Új alkalmazás támogatja a diákok étkeztetését

A Zalaszm Informatika ősszel elindítja közétkeztetési rendszerének szülői modulját. A fejlesztés várhatóan több ezer, a gyermekek menzai étkezésének bonyolításával küzdő szülő dolgát könnyíti meg. A ZiPmeal nevű webes alkalmazás mobil eszközökről és számítógépről egyaránt elérhető lesz.

bővebben...

E-City app telefonon és kültéri terminálokon

Zalaegerszeg Okos Város projektjének legújabb eredményei a Sportcsarnok előtti téren tartott sajtótájékoztatón kerültek bemutatásra. A helyszín apropóját az adta, hogy ott került üzembe helyezésre az egyik kültéri, érintőképernyős információs terminál is. A Top pályázati projekt keretében megvalósuló Smart City program célja a város turisztikai vonzerejének növelése.

bővebben...

Száz éve született dr. Szilvás Rudolf

Az Ispita Alapítvány szervezésében emlékeztek meg a megyeházán az egykori kórházigazgató, megyei főorvos, Zala megye díszpolgára, Zalaegerszegért- díjas dr. Szilvás Rudolf születésének századik évfordulójáról. Az eseményen a Zalaszám Informatika  az alapítvány által alapított támogatói emlékérmet kapott.
bővebben...

Új szálloda ügyviteli rendszert vezetett be az Abbázia Group

Hotelek kapcsán ha szoftverről beszélünk, általában szállásfoglalási rendszer jut eszünkbe. Pedig a háttérben még jó néhány alkalmazás segíti a szállodák működését. És itt nem csak a szállásértékesítésre és elszámolásra gondolunk. A feladatokat bonyolítja ha a szálloda üdülési jogokat is értékesít és menedzsel. Az Abbázia Group ez utóbbi, adminisztratív feladatok ellátására használt rendszerét cserélte le korszerűbb szoftverre.

bővebben...

Ingyenes wifizóna lesz Zalaegerszeg belvárosában

A megyeszékhely belvárosában – az országban elsőként – közel egy kilométer átmérőjű ingyenes wifizónát avattak tegnap. Balaicz Zoltán polgármester elmondta, a Zalaegerszegen zajló Okos város program megvalósításához összesen mintegy 200 millió forint TOP-forrás áll rendelkezésre.
bővebben...