| Ügyfélkapu

Beléptető, automatizáló rendszerek

Beléptető rendszerBeléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer

A beléptető rendszer a felhasználó igényeinek megfelelően, a szervezet nagyságától függetlenül alkalmas személyek és gépjárművek azonosítására, beléptetésére, egyes munkaterületek (épületek, szintek) közötti mozgások figyelésére, illetve szabályozására, ajtók/sorompók vezérlésére, valamint munkaidő nyilvántartási és egyéb adatok rögzítésére, feldolgozására.

Lehetőséget biztosít adatok visszakeresésére, elemzésére, illetve adatszolgáltatásra a bér, munkaügyi, rendészeti programrendszerek és nyilvántartások számára. A rendszer igény szerint az alábbi feladatokat, illetve ezek kombinációit láthatja el.

Személyazonosító, beléptető rendszer

Különböző igényeknek meg-felelően a termináloknál történhet egyszerű személy-azonosítás az esemény rögzítésével, illetve az azonosítást követően sor kerülhet jogosultsághoz kötött beléptetésre. Az azonosítás többféle eszközzel, kártyával, kézmintázat alapján, videofelvétellel egybekötve is történhet.

Gépjárműforgalom szabályozó, ellenőrző rendszer

A személyforgalomhoz hasonló módon azonosíthatjuk a nyilvántartott járműveket, ellenőrizhetjük, szabályozhatjuk azok mozgását.

Munkaidő nyilvántartó rendszer

A munkaidő nyilvántartó rendszer a személyazonosító, beléptető rendszerből nyert adatok alapján átfogó lehetőséget nyújt a dolgozók munkaidőadatainak összegyűjtésére, elemzésére, feldolgozására.

A dolgozókról, illetve a termelés munkafázisairól többek között az alábbi adatokat gyűjthetjük:

információk a termelésben részt vevő dolgozókról,
folyamatban lévő munkák részleteinek nyilvántartása,
naprakész termelésütemezés,
bérszámfejtés felé történő adatszolgáltatás,
nem termelő idők elemzése.

Térfigyelő rendszerek és on-line videoszerverek

A kamerás rendszer önállóan alkalmazható épületek, telephelyek őrzésére, riasztására, az illetéktelen behatolás rögzítésére és a helyszín folyamatos megfigyelésére Interneten keresztül.

Kamerás rendszerrel kiegészíthetjük az azonosító, beléptető berendezések működését, fokozhatjuk a biztonságot, megelőzhetjük az illetéktelen azonosító eszközök használatát.

Az on-line videoszerverek lehetőséget biztosítanak élő közvetítések felvételére és továbbítására az Interneten keresztül, akár a nap 24 órájában. Az eszközök saját IP címmel, közvetlen hálózati csatlakozással rendelkező célhardverek, nincs szükség számítógépes rendszerekkel való összekapcsolásra.

Folyamat felügyelő és automatizáló rendszerek

Elsősorban ipari, gyártási folyamatoknál kerül sor e rendszerek alkalmazására, így a felhasználás sajátosságaitól a rendszerbe épített eszközöktől, a megoldandó feladatoktól függően többféle, a feladat jellegének megfelelő elnevezésük lehet:

Energiafogyasztást felügyelő és szabályozó rendszer
Hűtés/fűtés felügyelő és szabályozó rendszer
Termékazonosító és követő rendszer
Őrjáratellenőrző rendszer

Egyszerű kezelés
A grafikus megjelenítés megkönnyíti a folyamat áttekintését, az események ellenőrzését. Az operátor folyamatos kapcsolatot tarthat a rendszerrel, követheti a vezérlést, de közvetlenül be is avatkozhat. Lehetősége van hálózatkezelésre, kommunikációra, adatgyűjtésre, adatbázis-kezelésre.

Vezetői információk
Rendszereink a speciális szoftverek, hardvereszközök és belső szabályozási előírások együttes alkalmazásával nyújtanak hatékony támogatást a vezetőknek. A jogosultsági rendszer lehetővé teszi, hogy a biztonsági és vezetői információkhoz csak az arra jogosultak férhessenek hozzá. A rendszer a felhasználók jogosultságának megfelelően differenciáltan képes adatokat szolgáltatni a számítógépes felügyelő program által gyűjtött és feldolgozott információkról.


Üzenetküldés, ajánlatkérés