| Ügyfélkapu

Hírek

Rovat: Vállalkozások


Új szálloda ügyviteli rendszert vezetett be az Abbázia Group

Hotelek kapcsán ha szoftverről beszélünk, általában szállásfoglalási rendszer jut eszünkbe. Pedig a háttérben még jó néhány alkalmazás segíti a szállodák működését. És itt nem csak a szállásértékesítésre és elszámolásra gondolunk. A feladatokat bonyolítja ha a szálloda üdülési jogokat is értékesít és menedzsel. Az Abbázia Group ez utóbbi, adminisztratív feladatok ellátására használt rendszerét cserélte le korszerűbb szoftverre.

bővebben...

Mozimenedzsment szoftver bevezetése a Kultik mozihálózatánál

Korszerű mozimenedzsment szoftverrel támogatott honlapokat vezetett be mozihálózatánál, valamit a helyszíni jegyértékesítést és büfészolgáltatást is integrált rendszerrel látja el a Kultik Mozihálózat, melyhez 9 saját filmszínház, és 10 franchise partner mozi tartozik.

Folyamatosan előkerül a téma, vajon meddig élik túl a mozik az egyre gyorsabban fejlődő házimozi  technológiát és a videó streamelést. Szerencsére úgy tűnik, a mozizás, a baráti társaságok, randevúzó párok, családok számára olyan közösségi élmény, melyet nem helyettesíthet egy házimozi. A moziüzemeltetők persze nem ülhetnek a babérjaikon. Ahhoz, hogy a mozilátogatás maradandó emlék legyen, komplex szolgáltatást kell nyújtaniuk.

bővebben...

Vállalati igényekre alapozott foglalkoztatásfejlesztés

A Zala Megyei Kormányhivatal és a Kontakt Nonprofit Kft. konzorciumában megvalósuló, a vállalkozások igényeire alapuló foglalkoztatás-fejlesztési program részeként foglalkoztatási fórumot tartottak tegnap Zalaegerszegen a Kamarák Házában.
bővebben...

A Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója a Zalaszám Informatika

A GINOP 3.2.1. pályázat keretében megvalósításra kerülő Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója lett a Zalaszám Informatika. A program a hazai kis és középvállalkozások informatikai képességeinek fejlesztését, ezáltal versenyképességük javítását tűzte ki célul. A megvalósítást a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara koordinálásával egy konzorcium végzi, melynek tagjai még az Informatika a Társadalomért Egyesület és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség.
bővebben...