| Ügyfélkapu

Hírek

Új szálloda ügyviteli rendszert vezetett be az Abbázia Group

Hotelek kapcsán ha szoftverről beszélünk, általában szállásfoglalási rendszer jut eszünkbe. Pedig a háttérben még jó néhány alkalmazás segíti a szállodák működését. És itt nem csak a szállásértékesítésre és elszámolásra gondolunk. A feladatokat bonyolítja ha a szálloda üdülési jogokat is értékesít és menedzsel. Az Abbázia Group ez utóbbi, adminisztratív feladatok ellátására használt rendszerét cserélte le korszerűbb szoftverre.

A csoport hat clubhotelt üzemeltet Magyarországon és Olaszországban - tudtuk meg dr. Rumi Krisztától, a cég egyik ügyvezetőjétől. A számos speciális igényük megvalósítása mellett lényeges szempont volt a szoftver üzemeltetés és továbbfejlesztés biztosítása is.
Az új szoftver egyaránt segítséget nyújt a backoffice munkát ellátó és szállodai recepciós munkatársak számára. A recepción elengedhetetlen a több ezer üdülési jogtulajdonosról és az apartmanokról naprakész információval rendelkezni. A rendszer együttműködik a régebb óta használt foglalási és számlázási szoftverekkel is.

A Zalaszám Informatika kivitelezésében megvalósult szoftverfejlesztés ezzel nem ért véget. Az Abbázia további funkciókkal tervezi bővíteni rendszerét. A legutóbbi vezetői egyeztetésen dr. Koltai Péter és dr. Rumi Kriszta, az Abbázia Group képviselői, valamint dr. Szász Péter a Zalaszám Informatika ügyvezető igazgatója a rendszer üzemeltetéséről is megállapodást írt alá.

A fotón balról dr. Szász Péter, dr. Rumi Kriszta és dr. Koltai Péter látható.