| Ügyfélkapu

Hírek

Mozimenedzsment szoftver bevezetése a Kultik mozihálózatánál

Korszerű mozimenedzsment szoftverrel támogatott honlapokat vezetett be mozihálózatánál, valamit a helyszíni jegyértékesítést és büfészolgáltatást is integrált rendszerrel látja el a Kultik Mozihálózat, melyhez 9 saját filmszínház, és 10 franchise partner mozi tartozik.

Folyamatosan előkerül a téma, vajon meddig élik túl a mozik az egyre gyorsabban fejlődő házimozi  technológiát és a videó streamelést. Szerencsére úgy tűnik, a mozizás, a baráti társaságok, randevúzó párok, családok számára olyan közösségi élmény, melyet nem helyettesíthet egy házimozi. A moziüzemeltetők persze nem ülhetnek a babérjaikon. Ahhoz, hogy a mozilátogatás maradandó emlék legyen, komplex szolgáltatást kell nyújtaniuk.

Nem elég egy jó filmvetítő és kényelmes nézőtéri székek. A szolgáltatás minden részletével hozzáteszünk a rólunk kialakult képhez – mondja Szabó Krisztián ügyvezető igazgató.

Milyen igényeknek kellett megfelelnie a korszerűsítésnek?  
A sikeres mozik működtetéséhez elengedhetetlenek a hatékony online kommunikációs és értékesítési eszközök.  A mozilátogatók számára az elsőszámú tájékozódási médium az internet, a mozik honlapja. Fontos, hogy már itt jó benyomások érjék a látogatókat. A dizájnnak látványosnak kell lennie, de átláthatónak és könnyen kezelhetőnek is. Ma már alapvető elvárás, hogy a jegyeket egy-két perc alatt, online meg tudják vásárolni és máris birtokukban legyen a kulcs az élményhez.

A helyszíni jegyvásárlásnál és a büfénél is olajozottan kell működnie mindennek. A filmszínházak hangulatához hozzá tartozik a büfé, a popcorni illata.  Az eladók munkáját megkönnyítő szoftveres támogatás, az érintőképernyős kezelőfelület, a jegykezelő QR kód olvasó ugyancsak a színvonalas kiszolgálást segíti.

Online kommunikációnk, az értékesítés szoftveres támogatásának megújításával javul működésünk hatékonysága és hozzájárul ahhoz, hogy maradandó élményeket szerezzenek mozilátogatóink. Mindemellett nem elhanyagolható szempont, hogy bármikor, bárhonnan hozzáférhetünk a teljes hálózat naprakész vezetői információihoz, a nézettségi adatoktól kezdve a büfé forgalmon át a jegybevételekig – zárta érveit Szabó Krisztián.

A Zalaszám OrganW – mozimenedzsment szoftvermodulja a Jegyezz.hu jegyértékesítő rendszerével integráltan látja el a cikkben említett online és helyszíni feladatokat.