| Ügyfélkapu

Hírek

A Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója a Zalaszám Informatika

A GINOP 3.2.1. pályázat keretében megvalósításra kerülő Modern Vállalkozások Programjának minősített szállítója lett a Zalaszám Informatika. A program a hazai kis és középvállalkozások informatikai képességeinek fejlesztését, ezáltal versenyképességük javítását tűzte ki célul. A megvalósítást a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara koordinálásával egy konzorcium végzi, melynek tagjai még az Informatika a Társadalomért Egyesület és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség.

A projekt egyik célja szerint ingyenes tanácsadással, szemléletformáló előadásokkal készítik fel a vállalkozásvezetőket, hogy aktív, kezdeményező résztvevői lehessenek informatikai startégiájuk kialakításának. Így megalapozott döntéseket hozhatnak a vállalkozás sikerét legjobban szolgáló informatikai fejlesztésekkel kapcsolatban.

A Zalaszám Informatika ebben a szakaszban szakértői, előadói szerepet vállalt a projekt keretében megvalósuló szemléletformáló, tájékoztató rendezvénysorozat egyes állomásain. A cég munkatársai tartottak már előadást a modern szoftverhasználatról, az alkalmazásszolgáltatás (ASP), vagy újabb nevén felhőalapú szolgáltatás előnyeiről és arról is, hogyan lehet a vállalkozás sikerességét növelni az online világban.  

A Vállalkozz digitálisan! program másik fontos eleme, hogy a programban regisztrált vállalkozások kedvezményes csomagárakat kaphatnak a vállalkozás tevékenységét támogató szoftverekre, hardverekre, informatikai szolgáltatásokra.
A Zalaszám Informatika a program minősített szállítójaként elsősorban OrganE Integrált Vállalatirányítási Rendszerét, valamint vállalati honlap és webáruház fejlesztési, valamint online marketing szolgáltatását kínálja.

Összefoglaljuk, hogy miért érdemes részt vennie vállalkozásoknak a GINOP 3.2.1. Modern Vállalkozások Programjában:
A résztvevő vállalkozások az alábbi előnyöket, kedvezményeket kapják:
- ingyenes tanácsadói szolgáltatás a vállalkozás informatikai felmérése, fejlesztés lehetőségei terén
- a Program minősített szállítói által - kizárólag a programban résztvevő vállalkozások számára elérhető kedvezményekkel - kínált informatikai szoftver és hardver termékek, valamint szolgáltatások

További kedvezmények a GINOP-3.2.2-8.2.4-16 Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása pályázatra pályázóknak.
- plusz 7 pont az elbíráláshoz
- 35 helyett 40 százalékos támogatási intenzitás

További információ a Zalaszám Informatika által kínált szolgáltatásokról itt olvasható.