| Ügyfélkapu

Internet díjcsomagok

Üzleti ZipNET csomagok

ZipNET csomagok

Optikai gerinchálózatunkhoz csatlakozó szolgáltatásunk a ZipNet. A 100%-hoz közeli rendelkezésre állás és a garantált sávszélesség állandó elérhetőséget biztosít Önnek az Internethez.

Széles sáv feltöltéskor is

A ZipNet csomagok szinkron kapcsolattal rendelkeznek, azaz nem csak a le, hanem a feltöltés is magas sávszélességen zajlik.

Telefon telefonvonal nélkül

A ZipNet csomagokhoz nincs szükség telefonvonalra, azonban Önnek lehetősége nyílik a Zalaszám hálózatán meglévő készülékével és kapcsolási számával telefonálni. A szolgáltatásról részleteket itt talál: ZipFone

Nincs belépési díj

ZipNet csatlakozási végpontot az Ön telephelyén is díjmentesen építjük ki.

Feltöltés szélessávon

A ZipNet csomagok a szinkron kapcsolatnak köszönhetően nem csak a letöltéskor, hanem a feltöltéskor is gyors, akár 5 Mbit/sec csatlakozást biztosítanak.

On-line éjjel-nappal

A ZipNet korlátlan és folyamatos hozzáférést biztosít az Internethez. Csomagjaink nem tartalmaznak sem feltöltési sem időkorlátot, így fix havidíjért folyamatosan tölthet le az Internetről.

Biztosítson e-mail címet kollégáinak is

Minden megrendelt ZipNet csomag mellé 5 db e-mail címet biztosítunk. Levelező szerverünkön spam és vírusvédelmi rendszer működik, hogy csak azt kapja meg, ami valóban Önnek szól.

Saját Internet tárhely vállalkozásának

20 MB tárhelyet biztosítunk vállalkozásának az Interneten, amit honlapjának, vagy egyéb dokumentumainak publikálására használhat.

Díjcsomagok

Díjcsomag neve Üzleti ZipNet 10M Üzleti ZipNet 20M Üzleti ZipNet 30M
Kínált letöltési sebesség (Mbit/s) 10 20 30
Kínált feltöltési sebesség (Mbit/s) 10 20 30
Garantált letöltési sebesség (Mbit/s) 5 10 15
Garantált feltöltési sebesség (Mbit/s) 3 5 10
Bruttó havidíj 5 366 Ft 5 779 Ft 7 433 Ft

 Áraink az Áfá-t tartalmazzák.


Vissza...