| Ügyfélkapu

Hírek

Nagy Barbara aranyérme Atlétáink remeklése a korosztályos ob-n

Zalaegerszeg (bl) - Ismét jól szerepeltek a Zalaszám ZAC fiataljai a fővárosi Puskás Ferenc Stadionban rendezett serdülő összetett atlétikai bajnokságon. Nagy Barbara aranyérmes lett.

A 14 éves lányok B változatos - 80 gát-távolugrás-300m-800m - összetett versenyét magabiztosan nyerte Nagy Barbara, aki 2207 pontot gyűjtött. Edző: Csiszár Attila. Ebben a mezőnyben a záró 800 méteres síkfutás előtt még csak a harmadik helyen álló Némethy Zsófia pedig remek teljesítménnyel felküzdötte magát a dobogó második fokára, az edzője szintén Csiszár Attila.

Ugyancsak a B változatos versenyben, Flasch Vanda a hetedik helyet szerezte meg.

Csapatversenyben a Nagy Barbara, Némethy Zsófia, Pál Ramóna, Torma Roxána összetételű Zalaszám ZAC gárdája (edző: Csiszár Attila, Gyulai Gyula) harmadik lett.

A szakmai stáb és a klub vezetői is elégedettek a korosztályos bajnokságon elért jó eredményekkel. Nagy Barbarával különösen elégedettek, évről évre szállítja a nagyszerű eredményeket.

A NagyBarbara kép legyen a cikk felvezetőjében kicsiben, a teljes cikknél pedig mindkét kép legyen bent. Ott a Nagy Barbara képhez az aláírás: Nagy Barbara magabiztosan nyert.