| Ügyfélkapu

Hírek

Legjobb női munkahely különdíjas a Zalaszám Informatika

A Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség (MNKSZ) tizenkettedik alkalommal adta át a Legjobb Női Munkahely díjakat. A díj elnyerésre kiírt pályázat célja, hogy rámutasson a nők foglalkoztatásának esélyegyenlőségi szempontján túl a nők alkalmazásának gazdasági szükségszerűségére. A 20–250 főt, valamint 250 főnél több munkatársat foglalkoztató cégek külön kategóriában pályázhattak.

Az MNKSZ 2019. december 2-án rendezte meg a „Legjobb Női Munkahely – 2018" pályázat díjátadóját. Az eseményt Ferenczi Andrea a szövetség elnöke nyitotta meg, a pályázat eredményeit és az értékelés indoklását Hajós Katalin ismertette a bíráló bizottság nevében.

A Pályázati Bíráló Bizottság a Legjobb Női Munkahely díj odaítélésének előre lefektetett szempontjai szerint vizsgálta meg és értékelte a beérkezett pályázatokat. Az idei évben a bizottság azt javasolta az alapítónak, hogy az eddigiektől eltérően Különdíjak kerüljenek kiosztásra mindkét kategóriában. A 250 főnél kevesebb munkatársat foglalkoztató cégek kategóriájában a különdíjat a Zalaszám Informatika Kft-nek, míg a 250 fő feletti kategóriában a TransferWise Ltd magyarországi fióktelepének ítélték. A díjakat Ferenczi Andrea, a Pályázati Bíráló Bizottság részéről Hajós Katalin, valamint az MNKSZ HR szakértője, Fazekas Gyöngyi adta át a Zalaszámot képviselő Szász András ügyvezető igazgatónak, illetve a Transferwise képviselőinek Kozak Verának és Nagy Mirtilnek.

Kapcsolódó cikkek:
Női munkahelyként különdíjas a Zalaszám - a Zalai Hírlap cikke