| Ügyfélkapu

Hírek

Rovat: Pénzügy


Gyakorlatközpontú OrganP képzés a BGF Gazdálkodási Kar Zalaegerszegnél

Dr. Halász Imre dékán és Dr. Szász Péter ügyvezető igazgató megállapodása alapján tovább gazdagodott a Budapesti Gazdasági Főiskola gyakorlati oktatása. Az újfajta együttműködés keretében a Zalaszám Kft. az OrganE integrált vállalatirányítási rendszer mellett az OrganP költségvetési integrált rendszerét is oktatja munkatársaival a tavaszi szemeszterben, a Közszektor informatikai rendszere tantárgy gyakorlati foglalkozásain, a Közszolgálati szak 4. szemeszteres hallgatói számára.
bővebben...

OrganP oktatás - Zalaegerszeg

A 4/2013.(I.11.) kormányrendeletben foglalt új államháztartási számvitel szerinti működés az OrganP rendszer alkalmazásában is új feladatok elé állította a rendszerrel dolgozó felhasználókat. Ezen feladatok részletesebb megismerésében, az új funkciók működésének bemutatásával kívántunk segítséget nyújtani, a 2014. április 15-én az OrganP Költségvetési Integrált Gazdálkodási Rendszer gyakorlati használatával kapcsolatos oktatás szervezésével.
bővebben...

OrganP Szakmai Nap - Budapest

A december 3-án Zalaegerszegen már megtartott OrganP Szakmai Napot, ezúttal december 6-án Budapesti helyszínen is megrendeztük, ezáltal is lehetőséget biztosítva a részvételre az ország másik felén élő felhasználóinknak.
bővebben...