A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

| +36 92 502 500

Ingyenes LED-csereprogram társasházak számára

2023.11.03
Általános

Hirek/Led_csereprogram_Zalaegerszeg.jpg
Az országban elsőként elkezdődött a társasházi közösségek számára meghirdetett ingyenes LED-csereprogram. A részletekről pénteken a városházán tartottak tájékoztatót. Bevezetőjében Balaicz Zoltán polgármester emlékeztetett rá, hogy tavaly ősszel az európai energiaválságra reagálva a közgyűlés több intézkedést hozott.

Ennek eredményeként az elmúlt egy évben 530 millió forintot költött a város energiatakarékosságot, illetve -függetlenséget szolgáló beruházásokra, fejlesztésekre. Napelemeket telepítettek, korszerűsítették a fűtéseket, a világítási rendszereket. A rászorulók anyagi támogatást kérhettek energiaszámláikhoz, és a lakosság számára lehetővé tették a fényforrások ingyenes cseréjét energiatakarékos LED-égőkre. Ebben 2.081 igénylő 25 ezer LED-izzót vehetett át.

Ezt folytatva az országban elsőként hirdették meg társasházi közösségek, illetve lakásszövetkezeti épületek számára a közös helyiségek megvilágítását szolgáló fényforrások cseréjét korszerű LED-es izzókra. Az akció már elindult és a hónap utolsó napjáig lehet az igényléseket elektronikus úton benyújtani Ehhez az internetes alkalmazást, amely a www.zegled.hu címen érhető el a Zalaszám Informatika Kft. fejlesztette ki. A cég ügyvezetője, Szász András utalt rá, hogy az önkormányzattal évtizedek óta számos projektben működtek együtt. A most kifejlesztett alkalmazás segíti az igénylés egyszerű benyújtását. Tömböly Lilla, a projekt menedzsere azt emelte ki, hogy a regisztrációtól az igénylésen át az elbírálásig  összefogja a folyamatot az egyszerűen kezelhető alkalmazás.

Bali Zoltán alpolgármester, a program koordinátora kiemelte, amennyiben a közös képviselőnek nincs megfelelő egyszerű eszköz az igényléshez, akkor a Keresztury művelődési központban kérhet segítséget hétfőtől péntekig 9 és 12, illetve 13 és 17 óra közötti időben.

Szólt arról is, hogy az igénylést rövid időn belül elbírálják, és ennek eredményéről értesítik a közös képviselőt. Az energiatakarékos LED-izzókat várhatóan a jövő év elején lehet átvenni.

Néhány az igénylés feltételei közül: legalább négy lakást magába foglaló társasház közössége jelentkezhet. Az épületben lévő nem lakás célú helyiségek száma nem lehet több a lakásoknál. A programban a hagyományos 60 wattos izzónak megfelelő fényerejű led-égőket adnak. A keret 8400 darab hagyományos izzó cseréjét teszi lehetővé.  

Forrás: ZAOL.hu

Informatikai megoldásaink

Közigazgatás

Közigazgatás - Zalaszám Informatika Kft.

Szoftvermegoldásainkkal a közigazgatási intézmények növelhetik szervezeti hatékonyságukat és elektronikus szolgáltatásokat nyújthatnak ügyfeleiknek. Már 800 intézmény 10.000 felhasználója támaszkodik 4 évtizedes tapasztalatunkra.

bővebben...

Vállalkozások

Vállalkozások - Zalaszám Informatika Kft.

Vállalkozása versenyképességének megőrzéséhez nyújthat segítséget a vezetői információkat biztosító vállalatirányítási rendszerünk, a megbízható telekommunikációs szolgáltatásaink és intelligens irodai megoldásaink.

bővebben...

Magánszemélyek

Magánszemélyek - Zalaszám Informatika Kft.

Válassza ki az önnek legkedvezőbb otthoni internet vagy telefonszolgáltatást! Szaküzletünkben pedig megkaphatja mindazokat a számítástechnikai és szórakoztatóelektronikai eszközöket, melyekre otthonában szüksége lehet.

bővebben...

Legfrissebb híreink

Zalaszám Informatika Kft. Zalaszám és ZAC: így kerek a történet - Hűség és szakmaiság találkozása immár húsz éve
Általános

Zalaszám és ZAC: így kerek a történet - Hűség és szakmaiság találkozása immár húsz éve

A Zalaszám Informatika Kft. ügyvezetője, Szász András köszöntötte elsőként a megjelenteket, aki természetesen felidézte, hogy húsz éve támogatja cégük az egerszegi atlétákat. Mint mondta, húsz esztendő nem kis távlat, de örömteli, hogy évente többszáz gyermek sportol a Zalaszám ZAC-nál, ilyen módon a húsz esztendő alatt ők is partnerek voltak abban, hogy ez fennmaradjon. Felidézte: egy esztendeje azt a fogadalmat tette, hogy megnézik, és ha van rá lehetőség, akkor emelnek a támogatás összegén is. Nos, emelni tudtak.

2024.02.20
Zalaszám Informatika Kft. Ingyenes LED-csereprogram társasházak számára
Általános

Ingyenes LED-csereprogram társasházak számára

Az országban elsőként elkezdődött a társasházi közösségek számára meghirdetett ingyenes LED-csereprogram. A részletekről pénteken a városházán tartottak tájékoztatót. Bevezetőjében Balaicz Zoltán polgármester emlékeztetett rá, hogy tavaly ősszel az európai energiaválságra reagálva a közgyűlés több intézkedést hozott.

2023.11.03

Zalaszám Informatika Kft. - Informatikai megoldások közigazgatási intézményeknek, vállalkozásoknak, magánszemélyeknek - szoftverfejlesztés, vállalatirányítási rendszer, telekommunikációs szolgáltatás, intelligens iroda, okosotthon