A weboldal Internet Explorer böngészővel nem tekinthető meg!

| +36 92 502 500

Céginformációk

Az informatika mára rohamosan bővülő lehetőségeket kínáló erőforrássá és stratégiai eszközzé vált. Az informatikai termékek és szolgáltatások kínálata alig követhetően növekszik. E kínálatból a felhasználónak olyan kombinációt kell kiválasztania, amely az alkalmazási célnak leginkább megfelel, megtérül, ugyanakkor folyamatosan továbbfejleszthető. Az informatikai döntések hosszú távra szólnak. Elmaradásuk vagy elhibázásuk komoly hátrányt eredményezhet, aminek leküzdése aránytalanul nagy idő és tőkeráfordítást igényel. A Zalaszám kivételes tudásbázissal és négy évtizedes tapasztalattal rendelkező, dinamikusan fejlődő, tőkeerős, szakmai befektetők tulajdonában lévő vállalkozás. Szellemi tőkéjének és eszközeinek volumene, összetétele, minősége és stabilitása képessé teszi a legkorszerűbb informatikai termékek szállítására és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására, szakmai és üzleti garanciát biztosítva partnereinek.

dr. Szász Péter
ügyvezető igazgató

Cégfilozófia

A Zalaszám működésének középpontjában partnerei állnak.
Cégfilozófiánk alappillérei - több évtizedes tartalmi csiszolódás után is - változatlanok:

Szakértelem

Partnereink a gazdasági élet számos területén támaszkodhatnak szakértelmünkre. A magas szintű elméleti képzettséggel és nagy tapasztalattal rendelkező szakember állományunk megőrzésére, tudatos és folyamatos képzésére kiemelt figyelmet fordítunk. Szellemi tőkénk dinamikus bővítését olyan permanens feladatnak tekintjük, melyből partnereinkkel közösen profitálunk.

Minőség

Cégünk minden munkatársa tudatában van annak, hogy eredményességünk a partnereink számára nyújtott szolgáltatások minőségétől függ. Teljesítményünket partnereink minősítik folyamatosan szigorodó követelményeik alapján. A cég teljes tevékenységét átfogó minőségbiztosítási rendszerünk - nemzetközi követelményeknek is megfelelő - magas színvonalát bizonyítja az ISO 9001 minőségbiztosítási tanúsítvány.

Megbízhatóság

A felhasználók informatikai kapcsolatai, rendszerei egyre bonyolultabbak, a szállítók által kínált megoldások változatosak. A választás sok, néha egymásnak ellentmondó szempont alapján történik. A cégünk által ajánlott megoldások sikerének stabil alapot biztosít az a két évtizedes tapasztalat és szakmai eredmény, amelyet magunk mögött tudhatunk.

Tartós kapcsolat

Egy projekt megvalósításának sikere azon mérhető le, hogy követi-e újabb. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a hosszabb távon gondolkodó partnereink esetében a szakértelem, a minőség és a megbízhatóság követelményeinek teljesülése szinte mindig tartós kapcsolatot eredményez. Cégünk felelősségteljes tevékenységét bizonyítja, hogy nem csak mi, de partnereink is tudatosan törekszenek a hosszú távú kapcsolatok kiépítésére és fenntartására.