| Ügyfélkapu

Telefon díjcsomagok

ZipFone Prepaid

VoIP szolgáltatás

A ZipFone szolgáltatások Interneten keresztüli telefonálást tesznek lehetővé. Önnek csupán egy Internet előfizetésre van szüksége, hogy vezetékes telefonszámon elérhető legyen.

Fizessen előre és telefonáljon biztonsággal

ZipFone Prepaid szolgáltatást az előre feltöltött számlaegyenleg összegéig tudja igénybevenni. Amennyiben az Ön által beállított keret elfogy, azonnal beállíthat új összeget és már telefonálhat is tovább. Amennyiben utólag fizetendő előfizetést szeretne, válassza ZipFone Postpaid szolgáltatásunkat.

Akár a régi telefonkészülékkel

A ZipFone szolgáltatás speciális telefonkészülékeket igényel. Amennyiben a szolgáltatást meglévő, analóg vonalra alkalmas készülékkel szeretné használni, egy adapterre lesz szüksége. A készülékek megvásárolhatók ügyfélszolgálatunkon.

Állítsa be saját korlátait

A szolgáltatás Internetes felületen teljes menedzselhetőséget tesz lehetővé. Itt korlátozhatja a kimenő hívásokat telefonszám, hívásidő, vagy akár napszakok szerint.

Saját telefonkönyv

Internetes felületen beállíthatja saját telefonkönyvét és gyorshívó listáját, melyek azonnal elérhetők lesznek telefonkészülékéről.

Bármikor elérhető on-line híváslisták

Telefonhívásait folyamatosan nyomonkövetheti az Interneten az Ön egyéni bejelentkezési adataival. A hívás befejezését követően azonnal tájékozódhat a hívás adatainak és költségeinek részleteiről.

 

ZipFone Prepaid percdíjak

Havidíj 0 Ft
Belépési díj 0 Ft
Kapcsolási díj 0 Ft
Hálózaton belül 0 Ft
Helyi csúcs 5,49 Ft
Helyi csúcsidőn kívül 4,27 Ft
Távolsági csúcs 7,92 Ft
Távolsági csúcsidőn kívül 6,1 Ft
Mobil csúcs 49,99 Ft
Mobil csúcsidőn kívül 36,58 Ft

 

Árain az Áfá-t tartalmazzák.


Vissza...