| Ügyfélkapu

Hírek

Átadták az Innovációs és Tudásközpontot a BGE GKZ kampuszán

Közel egymilliárd forintos beruházással, 8 hónap alatt készült el a BGE GKZ Innovációs és Tudásközpontja. A projekt révén modern, nemzetközi üzleti környezetet szimuláló oktatási és szolgáltatói terek jöttek létre, amelyek a vállalati együttműködéseken alapuló gyakorlati képzések szakmai koncepciójának megvalósítását szolgálják.

Az uniós és állami támogatással megvalósult beruházásnak köszönhetően a BGE várhatóan tovább erősíti a piaci igényekre fókuszáló, gyakorlatorientált képzési portfólióját. Az október 11-én tartott ünnepélyes épületátadáson  dr. Dietz Ferenc, az egyetem kancellárja mellett dr. Heidrich Balázs, a BGE rektora, Balaicz Zoltán polgármester, Vigh László országgyűlési képviselő és dr. Palkovics László miniszter is méltatta a beruházás jelentőségét. 

Az egyetemmel régóta szoros kapcsolatot ápol a Zalaszám Informatika, így többek között a duális képzésben is együttműködik a BGE zalaegerszegi karával. A projekt megvalósításához nyújtott természetbeni támogatásáért elismerő oklevéllel mondott köszönetet a Zalaszám Informatikának Gubán Miklós, a BGE GKZ dékánja, melyet Szász András a vállalat ügyvezető igazgatója vett át.