| Ügyfélkapu

Hírek

Új fejlesztésekkel mutatkozott be a Zalaszám a III. MOBIL – Járműipari és Logisztikai Szakkiállítás és Konferencián

Járműipari, logisztikai és okos város újdonságokkal találkozhattak a május 24-25-én harmadik alkalommal megrendezett MOBIL Járműipari és Logisztikai  Szakkiállítás, Konferencia látogatói. Az eseményt első alkalommal már a Zala ZONE járműipari tesztpályán rendezték. Erre jó apropót szolgáltatott, hogy a tesztpálya beruházás első ütemét is a napokban, május 20-án adták át. 

Az első napon tartották a konferenciát, így ez elsősorban a szakmai érdeklődőket vonzotta. A Zalaszám Informatika részéről Szász András ügyvezető igazgató tartott előadást Zalaegerszeg, a digitális város címmel, melyben bemutatta a városnál folyamatban lévő mobil alkalmazásfejlesztési projektet.

Közben a kiállítósátorban diákoknak szóló program, pályaorientációs vetélkedő zajlott a benevezett iskolás csapatoknak. A Zalaszám standja, melyen a cég a megújult termékpalettáját, okos megoldásait mutatta be, ugyancsak állomáshelyül szolgált a vetélkedőben. A diákok a feladatmegoldás során megismerkedhettek az EcoSmartCities projekthez kapcsolódó illegális hulladéklerakók bejelentését szolgáló mobil applikációval is.