| Ügyfélkapu

Hírek

Dr. Szász Péter a II. Gránit Oroszlán Példakép Díj döntőjében, az idén első alkalommal meghirdetett „felelős üzletember” kategóriában.

A Férfiak Klubja másodszor osztotta ki a Gránit Oroszlán Példakép Díjakat. Az EMMI kiemelt támogatásával zajló programba idén öt kategóriában – apa, férfi pedagógus, mester, közélet, felelős üzletember – közel 140 példamutató férfit jelöltek.

A szakmai zsűri kategóriánként 3-3 főt juttatott a döntőbe, köztük szerepelt a zalaegerszegi közgazdász is. Az ünnepi gálát a férfiak világnapján rendezték meg Budapesten. A kitüntetéssel olyan férfiakat ismertek el, akik a jövő generációt építik, s élen járnak az értékek átörökítésében.

Dr. Szász Péter több mint három évtizede ügyvezetője a Zalaszám Informatika Kft.-nek. A cég által elnyert elismerések között különösen büszke a megyeszékhelyi Innovációs díjra és a Kultúra Mecénása Díjra, valamint a Zala Megyei Minőségi Díjra. 1998-ban a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki, amit számos más elismerés követett üzleti, sport- és kultúratámogató erőfeszítéseiért. A munka mellett az aktív sport határozta meg az életét. Három gyermek büszke édesapja és ötszörös nagypapa.