| Ügyfélkapu

Hírek

...Mi megsütöttük, Ők mind megették

A Zalaegerszegi Vadpörkölt és Borfesztivál keretében idén is megrendezésre került a Jótékonysági Vadfőzés a város és a Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft. szervezésében. A tavaly debütált kis Zalaszámos csapatunk ismét kedvet érzett magában, hogy VADul belevesse magát az ízek orgiájába, és elkészítse újabb remekét, ezáltal cégünket képviselve hozzájáruljon a Zala Megyei Szent Rafael Kórház onkológiai osztályát támogató Akarattal és Hittel Alapítvány jövőbeli munkájához.  

A rendezvényre a színes program kavalkádnak, és a kezdeti jó időnek is hála sokan kilátogattak, így a főzésben résztvevő csapatoknak nem kellett izgulni a megmaradt ételek sorsa felöl. Így voltunk ezzel mi is, a kész pörkültünk illata hamar odavonzotta az éhes szájakat, akik nem fogták vissza magukat és rendre kanalazták munkánk gyümölcsét. Szerencsére a főzésben jártas kedves Kratofil Zoltán és Ledneczky János kollégánk, a sajtó kíváncsiskodó képviselőinek adott interjúk közt, egyéb meglepetéssel is készült, és a szempillantás alatt elfogyasztott vadpörköltünk után -újabb csapást mérve az ízlelőbimbókra- a cserépedényben fortyogó sokác babunkkal hódítottunk a még éhesen maradtak körében.

A jó hangulat mellett a harmonikus csapatmunka is elengedhetetlen feltétele volt az eredményes napzárásnak. Ebben nagy szerepe volt a fent említett két főszakács mellett Kováts Erzsébet és Németh Nóra főkuktáknak, valamint Ginter Róbert, Lukács Máté és Dombai Tímea szintén nem elhanyagolható segédletének.