| Ügyfélkapu

Hírek

A zalai szakemberek munkájáról sem feledkezik meg a MASZ

A Magyar Atlétikai Szövetség közgyűlését a Testnevelési Egyetem dísztermében tartották, s az eseményen négy zalai szakember illetve támogató magas kitüntetésben részesült.

Az atlétikai élet legrangosabb, legmagasabb kitüntetését – Magyar Atlétikáért Arany Fokozat – dr. Szász Péter, a Zalaszám ZAC társelnöke és névadó főszponzora vehette át Gyulai Miklóstól, a MASZ elnökétől. Dr. Szász Péter, mint a Zalaszám Kft. cégtulajdonosa 25 éve támogatja a zalai atlétikát. Ebből a negyedszázadból 11 éve a ZAC főszponzora és társelnökeként tett nagyon sokat az egyetemes magyar atlétikáért.

Dr. Kardos József és Parti Tibor a Magyar Atlétikáért ezüst fokozatát kapta. Kardos József több évtizede a KVDSE elnökeként tett sokat, hogy az atlétika még mindig működőképes Keszthelyen, edzőként pedig ontja a tehetségeket. A kanizsai Parti Tibor magyar bajnok és válogatott atlétaként, edzőként és sportvezetőként elévülhetetlen érdemeket és dicsőséget szerzett Nagykanizsa városának.

Csiszár Attila a Zalaszám ZAC utánpótlás vezetőjeként a magyar atlétika utánpótlás neveléséért díjat vehetett át a közgyűlésen. Csiszár Attila az ország egyik legeredményesebb utánpótlás nevelési központját irányítja, s önmaga is gyakorló edző.

A négy kitüntetés is bizonyítja, hogy a zalai atlétika élet a sportág hazai vérkeringésében is fontos szerepet tölt be, amit elismernek.

Kerkai Attila