| Ügyfélkapu

Hírek

OrganP Szakmai Nap - Zalaegerszeg

Szakmai napjaink az elmúlt évek tapasztalatai és a felhasználóink visszajelzései alapján nagyon hasznosnak bizonyultak. A december 8-án Zalaegerszegen megrendezett Szakmai Napunkkal idén is szerettük volna megkönnyíteni partnereink jelen illetve jövőbeni munkáját. A szakmai napon ismertetésre kerültek a 2014. évtől bevezetett új államháztartási számvitel OrganP rendszerben történő alkalmazásához az év folyamán elkészült és folyamatban lévő módosítások, fejlesztések.

Kiemelten kerültek bemutatásra az analitikákban és főkönyvben elvégzendő jogszabály által előírt egyeztetések, az év végi zárási - év eleji nyitási feladatok. Mindezek mellett az elektronikus számlázással kapcsolatos bemutatóra is sor került. Ezt követően összefoglaló tájékoztatás hangzott el a 4/2013. (I.11.) kormányrendelet módosításából adódó 2015.évre vonatkozó rendszerbeli feladatokról.

A rendezvény végén lehetőséget biztosítottunk felhasználóinknak, hogy feltegyék a még megválaszolatlanul maradt kérdéseiket, melyre a Zalaszám Informatika jelenlévő szakemberei késséggel válaszoltak.