| Ügyfélkapu

Hírek

Minőség díjas a Zalaszám Informatika

Vincze Gizella, a Zalaszám Informatika cégvezetője vette át a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2003. évi Zala Megyei Minőségi Díját.

Éves küldöttgyűlését tartotta április 21-én a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mely programjának zárásaként került sor a 2003. évi Zala Megyei Minőségi Díjak átadására. Szemző Gáborné ismertette a minőségi díj pályázati kereteit, kritérium rendszerét és értékelési szempontjait. Az oklevelet és Fischer György szobrászművész plakettjét Farkas Imre, a Kamara elnöke adta át a díjazottaknak. A szolgáltatásaik minőségére nagy hangsúlyt helyező vállalatok számára első alkalommal átadásra kerülő díjakat a nagyvállalati kategóriában a Zala Volán Rt. míg a közepes vállalatok között a Zalaszám Informatika nyerte el.

Az EU-ba tart a kamara
Minőség díjat kapott a Zala Volán és a Zalaszám Kft.
Zalai Hírlap
2004. április 22.

Zalaegerszeg - Soros küldöttgyűlésen a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a testületi tevékenységről, az idei feladatokról, valamint az októberben esedékes kamarai választásokról hozott határozatokat.

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tegnapi küldöttgyűlése elsőre határozatképtelennek bizonyult, később Farkas Imre elnök azonban gond nélkül "levezényelte" a napirendeket. Az aktuális ügyek ismertetését követően elfogadták az elnökségi beszámolót a 2003. évi, az EU-s csatlakozást előkészítő tevékenységről, a gazdag szakmai programsorozatot tartalmazó írásos előterjesztést. Hasonlóképp elfogadták a gazdálkodásról szóló beszámolót, a 2004. évi szakmai programjavaslatot és az idei költségvetést.

A továbbiakban a kamarai alapszabály módosítása volt napirenden: az általánosságban követendő takarékossági szemléletet tükrözi, hogy a kisebb létszámú vezetői testület mellett voksoltak a küldöttek. Az idei kamarai választásokkal összefüggő feladatok ismertetését követően "Megyei Minőségi Díj" elismerést vehetett át a Zala Volán, illetve a Zalaszám gazdasági igazgatója a kamra elnökétől.