| Ügyfélkapu

Hírek

Információcsere hatékonyságának növelése a Gartner Intertrans Hungáriánál

2007-ig tartó szerződést írt alá a nemzetközi fuvarozással foglalkozó Gartner Intertrans Hungária Kft. és a Zalaszám Informatika.
Az Európai Unió tagállamaiban 6 milliárd forint évi forgalmat bonyolító, az osztrák Gartner KG. többségi tulajdonában lévő vállalat az informatikai rendszerének fejlesztésével az Ausztriában, Németországban, Spanyolországban, Törökországban és Magyarországon működő leányvállalatok közötti információcsere hatékonyságát kívánja növelni.

A több éves szerződés a magyarországi 5 telephely informatikai infrastruktúrájának teljes cseréjén, bővítésén, irodatechnikai eszközök szállításán, irodai alkalmazások és vírus védelmi rendszerek szállításán túl, többek között rendszerintegrációs, hardver- és szoftver-karbantartási, hálózatmenedzsment és oktatási szolgáltatásokat tartalmaz.

- Gartner Intertrans Hungária Kft. célja ezzel a szerződéssel, egy olyan hosszú távú együttműködés kialakítása és fenntartása, amely kölcsönös szakmai és üzleti előnyökön alapul és felhasználva a Zalaszám Informatika széles körű szakmai tapasztalatait, szakértelmét, cégünket eredményesen támogatja üzleti céljainak elérésében - nyilatkozta Köves László ügyvezető igazgató.