| Ügyfélkapu

Hírek

Új termék a vállalatirányítási rendszerek piacán: OrganE

A Zalaszám Expo 2005.11.25.-ei szakmai rendezvénysorozatán debütál az első sorban kis és középvállalatok számára a Zalaszám Informatika által kifejlesztett integrált vállalatirányítási rendszer, az OrganE.

A cégnek a legkorszerűbb, többrétegű, komponens alapú rendszerei működnek több éve nagy megbízhatósággal a központi költségvetési és az önkormányzati szférában.

Az OrganE piacra dobásában a Zalaszám Informatika a vállalati szféra számára is a legmodernebb technológiával szállít rendszereket, ezzel mint egy teljessé téve a fejlesztési technológia váltást.

Az OrganE támogatja a vállalkozások minden fontos gazdálkodási funkcióját, túl azon, hogy alkalmazása segítheti a piaci pozíciók javítását, költségmegtakarítást is eredményez. A vállalkozások szándékaik és pénzügyi lehetőségiek függvényében két változat közül választhatnak egy ingyenes illetve egy robosztusabb gyári szoftverekre (adatbázis kezelő, alkalmazás szerver) épülő változat közül. A Zalaszám ezzel az új termékével a régóta megbízhatóan működő, régebbi technológiával fejlesztett Organ Light rendszerét tervezi fokozatosan lecserélni.

Az új rendszer alkalmas önálló, vállalati szintű működésre illetve ASP alapú szolgáltatásokra egyaránt.
A vállalati szolgáltatásokban mérföldkőnek számít a Java technológián alapuló OrganE, mely nem csupán egyszerű, rugalmas és könnyű használhatósága, de főként a részletekben rejlő kifinomultsága továbbá egyszerű és gyors testre szabhatósága miatt várhatóan nagy népszerűségnek örvend a közeljövőben, új irányt adva a dinamikus vállalatirányításnak.

A sikert a máris tapasztalható megrendelések is előre vetítik.