| Ügyfélkapu

Webmail

Az Interneten keresztül levelező program nélkül is hozzáférhet leveleihez. Ehhez használja a Zalaszám WEBMAIL felületét a webmail.zalaszam.hu címen, vagy kattintson az alábbi gombra:

Tudnivalók a felület használatáról

Bejelentkezés

Felhasználónév: bejelentkezési azonosító (e-mail címben a @zalaszam.hu előtti rész)
Jelszó: az Ön által megadott titkos jelszó

A menü használata

Mappák: Itt találja meg elektronikus üzeneteit. Fontos tudni, hogy a beérkezett üzenetek mappában csak azokat az e-maileket találja meg, amelyeket még nem töltött le szerverünkről valamilyen levelezőprogram segítségével. Elküldött elemek mappában azokat a leveleket találja meg, amelyeket a webmail rendszerből továbbított címzettjei felé. A mappák szerkesztéséhez használja a lenti szürke sávban található parancsokat.

Új üzenet: Más levelezőprogramokban már megszokott felületen tudja megszerkeszteni és továbbítani üzeneteit. A címjegyzék szerkesztéséhez használja a főmenüből nyíló címjegyzék oldalakat.

Beállítások: A levelek megjelenítésével és tárolásával kapcsolatos adatokat tudja megváltoztatni. Itt tudja módosítani e-mail címéhez tartozó jelszavát is. Figyelem! Az itt megváltoztatott jelszó nem csak a webmail bejelentkezését fogja érinteni, így ha Ön más levelező programot is használ, a levelek küldése és fogadása során az új azonosító megadása szükséges.

Címjegyzék: Partnereinek elektronikus levélcímeit tudja itt nyilvántartani. Az itt megadott kapcsolatokat levélíráskor könnyedén tudja hozzáadni. Az itt beállított kapcsolatok csak a webmail felületen működnek, más levelezőprogramok saját címtárat használnak.

Amennyiben levelezőfelületünkkel kapcsolatban további információkra van szüksége, keresse ügyfélszolgálatunkkat.