| Ügyfélkapu

Szolgáltatás karbantartó használata

Tájékoztató a Zalaszám ZipFone VoIP telefonforgalmi tájékoztatás igénybevételéhez

Sikeres regisztrációt követően a telefonforgalmi adatok a következőknek megfelelően kérhetők le:

Klikkeljen a jobboldali menüben a ZiPfone szolgáltatás karbantartás menüpontra, ahonnan letölthető a megadott hónapra vonatkozó híváslista.

Ehhez a Híváslistákból ki kell választani a megfelelő jelentést, alatta az érintett hónapot, majd megnyomni a "Lista letöltése" gombot. Az eredmény vagy PDF (Adobe Reader-rel olvasható) vagy CSV (MS Excel-lel feldolgozható) formátumú állomány.
  • Az Összesített híváslista maga a számlakísérő: forgalmi összesítő hívásirányonkénti bontásban.
  • Részletes híváslistában az összes kimenő (+ bejövő kék/zöld) hívás rekordja megtalálható.
  • Tarifa - árjegyzék mögött a szerződéses tarifalista oldalai tölthetők le.
  • Telefonközpont összesített azoknak szól, akiknek regisztrált VoIP telefonközpontjuk van. Az ott gyűjtött hívásokat beárazva innen lehet letölteni. Azok a hívások, amelyek nem a központon keresztül bonyolódtak vagy nem beárazhatók, ebben a listában nem szerepelnek. Ezek utóbbiak közé tartoznak azok a hívások, amelyek más szolgáltató irányába mentek, pl. GSM-adapteren keresztüli forgalom. Ezek forgalmi díját az érintett szolgáltatótól kell bekérni.
  • Telefonközpont részletes hívásonkénti bontásban jeleníti meg a telefonközpont által (ld. előző pont) rögzített hívásrekordokat.

Megjegyzések:

Az oldalon található egyéb beállítások azonnal érvényesülnek, csak saját felelősségre módosíthatók.

Az aktuális hónap tört hónap. Az adatok pontosak, mégis tájékoztató jellegűek. A tényleges elszámolást a mindenkori számla tartalmazza.